Bandito


Foto: Mike Nicolaasen

Bandito is Italiaans voor verbannen en in populaire volkstaal is het natuurlijk gewoon bandiet, snoodaard of onverlaat. Bandito klinkt namelijk als een goed geoliede muscle car uit een jaren zeventig Grindhouse film. Een vervaarlijk grommende bolide die dwars door jouw pas aangeharkte tuintje dendert en je dochter Ún je vrouw ook nog eens mee sleurt op een rit door het duister van de nacht.

Bandito is vette dubbelloops gitaren, een ronkende bas, bonkige drums en een vurige zanger met een flinke sneer. Rock zo strak en sexy als het truitje van Betty Page en zo energiek als een Mexicaanse vechthond op amfetamine.
Op hun, titelloze debuut EP, die eind 2009 uit is gekomen, hamert Bandito haar vuige rock in je gezicht tot je haar ervan gaat wapperen.
Met Killing Black, Trent Boyett, Cubic Cycle en For No One heeft Bandito vier ijzersterke songs in handen om Nederland en de rest van de wereld te veroveren.

Lees verder >

Bezetting

Jord Jansen zang Sinds 01-02-2009
Tommy van den Broeck zang/gitaar Sinds 01-02-2009
Rolf Vonk drums Sinds 01-02-2009

Voormalige leden >

Reageren

Naam:
E-mail *:
Bericht:
* Let op, je e-mail adres wordt NIET op de website afgebeeld!
Wij willen dit alleen weten om contact met je op te kunnen nemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze band.

Stijl: Hard-Rock
Vanaf: 01-02-2009 - nu
Hits: 4154
 
Toegevoegd: 20-12-2010 11:57
Bijgewerkt: 21-01-2011 16:15

mail ons over
Bandito!Share |


Discografie
Fotos

Posters

Alle posters >


Web

http://www.banditoband.comhttp://http://www.myspace.com/banditobandhttp://banditoband.hyves.nlhttp://www.youtube.com/banditobandhttp://twitter.com/banditobandhttp://bandito.bandcamp.comhttp://www.facebook.com/banditoband


Laatste reactie

Er is momenteel geen enkele reactie.

Laatst geupdate

Laatst toegevoegd